Feest Menu ** aanrader ** (vanaf 6 pers.)
- Bord van de chef: Bon Bon van gerookte zalm & Kingkrab, seizoen paté met uienconfituur, gerookte Boerenham met meloen OF kabeljauw jonge prei bieslooksausje
- Nieuwpoortse garnaalsoep
- Speenvarkengebraad met mosterdsaus, seizoengroentjes en aardappelkroketjes OF Ardeens kalkoengebraad, romige oesterzwammen, seizoengroentjes en kroketjes
- Vanille vacherin in een soepje van rode vruchten
€ 47 per persoon
Gastronomisch Menu ** aanrader ** (vanaf 10 pers.)
- Kreeft “Belle Vue” OF Halve kreeft (250gr) op wijze van de chef OF Verrasingsbord met 4 warme en 4 koude hapjes
- Kreeftenbisque met Armagnac
- Kalfsgebraad met boschampignons,stoofpotje van seizoensgroentjes en aardappelkroketjes OF Grietbot met groene groentjes , witte wijnsaus en kruidenpuree
- Vanille vacherin in een soepje van rode vruchten
€ 58,00 per persoon