SPECIAAL VOOR DE FEESTDAGENFOLDER TE VERKRIJGEN IN DE WINKEL OF VIA MAIL.
|
Classic Menu € 39,00 pp
Bonbon van gerookte zalm met kingkrab op fris slaatje of Nieuwpoort visserspotje(zalm, kabeljauw, scampi en St.-Jacobsmossel) met spaghettigroenten en saffraansaus Pompoenroomsoepje met broodkorstjes Parelhoenfilet met roomsaus, oesterzwammen, seizoengroentjes en kroketjes of Varkenshaasje met portosaus, seizoengroentjes en aardappelkroketjes Vanille vacharin in een soepje van rode vruchten Niet te verkrijgen met Kerst en Nieuw |
|
Feestmenu aan € 46,00 pp AANRADER
Bord van de chef met fois gras, gerookte eendenborst, scampi op krokant slaatje OF Kabeljauwhaasje op een bedje van knolselderpuree en bieslooksausje Nieuwpoortse garnaalsoep Speenvarkengebraad met mosterdsaus, seizoengroentjes en aardappelkroketjes OF Ardeens kalkoengebraad, romige oesterzwammen, seizoengroentjes en kroketjes Vanille vacherin in een soepje van rode vruchten Niet te verkrijgen met Kerst en Nieuw |
|
Gastronomisch menu aan € 56,00 pp AANRADER
Kreeft "Belle Vue" OF Halve kreeft (250gr) op wijze van de chef of Verrasingsbord met 4 warme en 4 koude hapjes Kreeftenbisque met Armagnac Kalfsgebraad met boschampignons,stoofpotje van seizoensgroentjes en aardappelkroketjes OF Gebakken grietbotfilet op een bedje van spaghettigroenten, champagneroomsaus en puree met truffel Vanille vacherin in een soepje van rode vruchten Niet te verkrijgen met Kerst en Nieuw |
|
Voor de visliefhebbers: Vissersmenu aan €56,00 pp
Warme halve kreeft van de chef Nieuwpoortse vissoep met toastjes en rouille Gebakken grietbot, groene kool, graanmosterdsausje en knolselderpuree Vanille vacherin in een soepje van rode vruchten Niet te verkrijgen met Kerst en Nieuw |
|
Kerstbuffet AANRADER
VIS: Tomaat met grijze garnalen, verse zalm 'Belle Vue', Gerookte zalm, heilbot en forel, salade van scampi en rivierkreeftjes en kreeftenpastei VLEES:Beenham met asperges, boerenham met meloen, eendenpastei met sinaasappel, gerookte kipfilet, varkensgebraad met kruiden Opgevulde eitjes, groentensalade, fruit, aardappelsalade, rijstsalade en koude sausjes FEESTFOLDER |
|
Eindejaarsbuffet AANRADER
VIS: Halve kreeft 'Belle Vue', warm gerookte zalm met dille, tomaat met grijze garnalen, gerookte heilbot, rivierpaling en forel, salade van gambas en rivierkreeftjes en kreeftenpastei Gravlax en Oesters (creusen) VLEES: Beenham met asperges, serranoham met meloen, gerookte kwartel en eendenborst, mamietje van ganzelever Opgevulde eitjes, groentesalade, fruit, aardappelsalade, rijstsalade en koude sausjes FEESTFOLDER |
|
Tapa'a menu
Canneloni van zalm en kingkrab Gerookte eendeborst/buffelmozerella/tomaten/honing Gravlax (enkel bij 8 gangen) Thaïse kerriesoep met bieslooksnipper Mini-bouillabaise (enkel bij 8 gangen) Gebakken zeebaars/ gewokte groentjes/ witte wijnsaus met bieslook Fazant brabançonne/ wintergroentjes/ denneappeltjes Trio van dessert 47,00 pp 6 gangen 60,00 pp 8 gangen FEESTFOLDER |
|
Bretoens schaal- en schelpenfestijn
Halve kreeft 250 gr of 350 gr Grijze garnalen, scampi, gambas, langoustinen, rivierkreeftjes, koningsgarnalan, tomaatje met krabsla, oesters (creusen), jumbo mosselen, kreukeltjes, wulken en zachte broodjes Voorgerecht : 42,00 pp Hoofdgerecht : 56,00 pp FEESTFOLDER |
|
Feestmenu (enkel kerstperiode)
Feestbord met fazantpaté met uienconfituur/ bonbon van gerookte zalm en kingkrab/ gerookte eendeborst, buffelmozerella, tomatentapenade en honing of Gebakken zeebaars - gewokte groenten - witte wijnsaus met bieslook *** Pompoensoep met kaas - spek en toastjes *** Opgevulde kerstkalkoen/ appeltjes/ veenbessen/ roomsaus/wintergroenten/denneappeltjes of Speenvarkengebraad/ mosterdsaus/ wintergroentjes/ denneappeltjes *** Tine's ijsdessert FEESTFOLDER |
|
Gastronomisch menu (enkel kerstperiode)
Halve kreeft "Belle Vue" (koud) of Halve kreeft van de chef ( warm) of Verassingsbord met 4 warme en 4 koude hapje *** Garnaalsoep van bij ons *** Scoubidou van noordzeetong met zalm / bloemkool/ romanesco/ prei/ champagneroomsaus/ verse kruidenpuree OF Hertenkalffilet met bospaddenstoelen / rode wijnsaus / wintergroentjes / knolselderpuree *** Tine's ijsdessert 56,00/pp FEESTFOLDER |
|