Header
SPECIAAL VOOR DE FEESTDAGEN

FOLDER TE VERKRIJGEN IN DE WINKEL OF VIA MAIL. 

 

          

 

 

 

 

 

 

 

 

Classic Menu € 39,00 pp



Bonbon van gerookte zalm met kingkrab op fris slaatje of

Nieuwpoort visserspotje(zalm, kabeljauw, scampi en St.-Jacobsmossel) met spaghettigroenten en saffraansaus

Pompoenroomsoepje met broodkorstjes 

Parelhoenfilet met roomsaus, oesterzwammen, seizoengroentjes en kroketjes of

Varkenshaasje met portosaus,  seizoengroentjes en aardappelkroketjes

Vanille vacharin in een soepje van rode vruchten

Niet te verkrijgen met Kerst en Nieuw 

 

Feestmenu aan € 46,00 pp AANRADER

Bord van de chef met fois gras, gerookte eendenborst, scampi op krokant slaatje  OF

Kabeljauwhaasje op een bedje van knolselderpuree en bieslooksausje

Nieuwpoortse garnaalsoep

Speenvarkengebraad met mosterdsaus,  seizoengroentjes en aardappelkroketjes OF

Ardeens kalkoengebraad, romige oesterzwammen,  seizoengroentjes en kroketjes

Vanille vacherin in een soepje van rode vruchten

 Niet te verkrijgen met Kerst en Nieuw

 

Gastronomisch menu aan € 56,00 pp AANRADER

 Kreeft "Belle Vue"  OF

Halve kreeft (250gr) op wijze van de chef of

Verrasingsbord met 4 warme en 4 koude hapjes 

Kreeftenbisque met Armagnac

Kalfsgebraad met boschampignons,stoofpotje van seizoensgroentjes en aardappelkroketjes OF

Gebakken grietbotfilet op een bedje van spaghettigroenten, champagneroomsaus en puree met truffel

Vanille vacherin in een soepje van rode vruchten

Niet te verkrijgen met Kerst en Nieuw 

 

 

Voor de visliefhebbers: Vissersmenu aan €56,00 pp

Warme halve kreeft van de chef

Nieuwpoortse vissoep met toastjes en rouille 

Gebakken grietbot, groene kool, graanmosterdsausje en knolselderpuree

Vanille vacherin in een soepje van rode vruchten

Niet te verkrijgen met Kerst en Nieuw 

 

Kerstbuffet AANRADER

VIS: Tomaat met grijze garnalen, verse zalm 'Belle Vue', Gerookte zalm, heilbot en forel, salade van scampi en rivierkreeftjes en kreeftenpastei

VLEES:Beenham met asperges, boerenham met meloen, eendenpastei met sinaasappel, gerookte kipfilet, varkensgebraad met kruiden

Opgevulde eitjes, groentensalade, fruit, aardappelsalade, rijstsalade en koude sausjes

FEESTFOLDER 

 

Eindejaarsbuffet AANRADER

VIS: Halve kreeft 'Belle Vue', warm gerookte zalm met dille, tomaat met grijze garnalen, gerookte heilbot, rivierpaling en forel, salade van gambas en rivierkreeftjes en kreeftenpastei

Gravlax en Oesters (creusen)

VLEES: Beenham met asperges, serranoham met meloen, gerookte  kwartel en eendenborst, mamietje van ganzelever

Opgevulde eitjes, groentesalade, fruit, aardappelsalade, rijstsalade en koude sausjes

FEESTFOLDER 

 

Tapa'a menu

Canneloni van zalm en kingkrab

Gerookte eendeborst/buffelmozerella/tomaten/honing

Gravlax (enkel bij 8 gangen)                                                                                                         Thaïse kerriesoep met bieslooksnipper                                                                                     

Mini-bouillabaise (enkel bij 8 gangen)

Gebakken zeebaars/ gewokte groentjes/ witte wijnsaus met bieslook

Fazant brabançonne/ wintergroentjes/ denneappeltjes

Trio van dessert

47,00 pp 6 gangen

60,00 pp 8 gangen 

 FEESTFOLDER

 

 

Bretoens schaal- en schelpenfestijn

Halve kreeft 250 gr of 350 gr

Grijze garnalen, scampi, gambas, langoustinen, rivierkreeftjes, koningsgarnalan, tomaatje met krabsla, oesters (creusen), jumbo mosselen, kreukeltjes, wulken en zachte broodjes 

Voorgerecht : 42,00 pp

Hoofdgerecht : 56,00 pp 

FEESTFOLDER 

 

Feestmenu (enkel kerstperiode)

Feestbord met fazantpaté met uienconfituur/ bonbon van gerookte zalm en kingkrab/ gerookte eendeborst, buffelmozerella, tomatentapenade en honing of

Gebakken zeebaars - gewokte groenten - witte wijnsaus met bieslook

        ***

Pompoensoep met kaas - spek en toastjes

       ***

Opgevulde kerstkalkoen/ appeltjes/ veenbessen/ roomsaus/wintergroenten/denneappeltjes of

Speenvarkengebraad/ mosterdsaus/ wintergroentjes/ denneappeltjes

      ***

Tine's ijsdessert

 

 FEESTFOLDER

 

 

 

Gastronomisch menu (enkel kerstperiode)

Halve kreeft "Belle Vue" (koud) of

Halve kreeft van de chef ( warm) of

Verassingsbord met 4 warme en 4 koude hapje 

      ***

Garnaalsoep van bij ons

      ***

Scoubidou van noordzeetong met zalm / bloemkool/ romanesco/ prei/ champagneroomsaus/ verse kruidenpuree OF

Hertenkalffilet met bospaddenstoelen / rode wijnsaus / wintergroentjes / knolselderpuree

      ***

Tine's ijsdessert

56,00/pp 

 FEESTFOLDER