Header
SPECIAAL VOOR DE FEESTDAGEN

FOLDER TE VERKRIJGEN IN DE WINKEL OF VIA MAIL. 

 

 Met de feestdagen enkel de menu of gerechten te verkrijgen uit onze feestfolder.  De feestfolder kunt U ook terugvinden op onze facebookpagina.

 

 

 

 

Classic Menu € 33,00 pp



Gerookt trio van zalm, heilbot en paling met garnituur of Nieuwpoorts visserspotje

Knolseldersoep met krokante spekreepjes

Ardeense kalkoenfilet met roomsaus, oesterzwammen, wintergroentjes en denne-appeltjes of varkenshaasje met pepersaus, wintergroentjes en denne-appeltjes

Ijsgekoelde nougat met amandelschilfers en advocaatsausje 

 

Speculoosijsje met vanillesaus en amandel

 

Feestmenu aan € 41,50 pp AANRADER

Feestbord met serranoham met meloen, ganzelever met uienconfituur, fris slaatje of  kabeljauwhaasje op een bedje van knolselderpuree en bieslooksausje

Nieuwpoortse garnalensoep

Speenvarkengebraad met graanmosterdsaus, winterse groentjes en denne-appeljes OF

Parelhoenfilet met druivensaus, fruitgarnituur en denne-appeltjes

Ijsgekoelde nougat met amandelschilfers en advocaatsausje

 

 

Gastronomisch menu aan € 48,00 pp AANRADER

 Kreeft "Belle Vue"  OF

Verrassingsbord met 4 warme en 4 koude hapjes

Kreeftenbisque met Armagnac

Gebakken griet  met oesterzwammen, butternutpuree en champagnesausje OF

Hertenkalffitet met bospaddenstoelen, rode wijnsaus, wintergroentjes en knolselderpuree

Ijsgekoelde nougat met amandelschilfers en advocaatsausje

 

Voor de visliefhebbers: Vissersmenu aan €48,00 pp

Nieuwpoortse vissoep met rouille en toastjes

Halve kreeft op wijze van de chef  met groentesnippers

Scoubidou van noordzeetong en St. Jacobsmossel op een bedje van groenekoolreepjes met spek, saffraansaus en truffelpuree

Ijsgekoelde nougat met amandelschilfers en advocaatsausje

 

Kerstbuffet aan € 27 pp AANRADER

VIS: Tomaat met grijze garnalen, verse zalm 'Belle Vue', Gerookte zalm, heilbot en forel, salade van scampi en rivierkreeftjes en kreeftenpastei

VLEES:Beenham met asperges, Abijdham 'Ename', met meloen, eendenpastei met sinaasappel, gerookt kippewit, varkensgebraad met kruiden

Opgevulde eitjes, groentensalade, fruit, aardappelsalade, rijstsalade en koude sausjes

 

Eindejaarsbuffet aan €48,00 pp

VIS: Halve kreeft 'Belle Vue', warm gerookte zalm met dille, tomaat met grijze garnalen, gerookte heilbot,rivierpaling en forel, salade van gamba en rivierkreeftjes en kreeftenpastei

Gravlax en Oesters (creusen)

VLEES: Beenham met asperges, serranoham met meloen, gerookte  kwartel en eendenborst, mamietje van ganzelever

Opgevulde eitjes, groentesalade, fruit, aardappelsalade, rijstsalade en koude sausjes