Header
SPECIAAL VOOR DE FEESTDAGEN

FOLDER TE VERKRIJGEN IN DE WINKEL OF VIA MAIL. 

 

 

 

 

 

 

Classic Menu € 33,00 pp



Bonbon van gerookte zalm met kingkrab op fris slaatje of

Nieuwpoort visserspotje(zalm, kabeljauw, scampi en St.-Jacobsmossel) met spaghettigroenten en saffraansaus

Pompoenroomsoepje met broodkorstjes 

Parelhoenfilet met roomsaus, oesterzwammen, seizoengroentjes en kroketjes of

Varkenshaasje met portosaus,  seizoengroentjes en aardappelkroketjes

Vanille vacharin in een soepje van rode vruchten

 

Feestmenu aan € 41,50 pp AANRADER

Bord van de chef met fois gras, gerookte eendenborst, scampi op krokant slaatje  OF

Kabeljauwhaasje op een bedje van knolselderpuree en bieslooksausje

Nieuwpoortse garnaalsoep

Speenvarkengebraad met mosterdsaus,  seizoengroentjes en aardappelkroketjes OF

Ardeens kalkoengebraad, romige oesterzwammen,  seizoengroentjes en kroketjes

Vanille vacherin in een soepje van rode vruchten

 

 

Gastronomisch menu aan € 48,00 pp AANRADER

 Kreeft "Belle Vue"  OF

Halve kreeft (250gr) op wijze van de chef of

Veraasingsbord met 4 warme en 4 koude hapjes 

Kreeftenbisque met Armagnac

Kalfsgebraad met boschampignons,stoofpotje van seizoensgroentjes en aardappelkroketjes OF

Gebakken grietbotfilet op een bedje van spaghettigroenten, champagneroomsaus en puree met truffel

Vanille vacherin in een soepje van rode vruchten

 

 

Voor de visliefhebbers: Vissersmenu aan €49,00 pp

Warme halve kreeft van de chef

Nieuwpoortse vissoep met toastjes en rouille 

Gebakken grietbot, groene kool, graanmosterdsausje en knolselderpuree

Vanille vacherin in een soepje van rode vruchten

 

Kerstbuffet aan € 27,00 pp AANRADER

VIS: Tomaat met grijze garnalen, verse zalm 'Belle Vue', Gerookte zalm, heilbot en forel, salade van scampi en rivierkreeftjes en kreeftenpastei

VLEES:Beenham met asperges, Abijdham 'Ename', met meloen, eendenpastei met sinaasappel, gerookt kippewit, varkensgebraad met kruiden

Opgevulde eitjes, groentensalade, fruit, aardappelsalade, rijstsalade en koude sausjes

 

Eindejaarsbuffet aan €48,00 pp

VIS: Halve kreeft 'Belle Vue', warm gerookte zalm met dille, tomaat met grijze garnalen, gerookte heilbot,rivierpaling en forel, salade van gamba en rivierkreeftjes en kreeftenpastei

Gravlax en Oesters (creusen)

VLEES: Beenham met asperges, serranoham met meloen, gerookte  kwartel en eendenborst, mamietje van ganzelever

Opgevulde eitjes, groentesalade, fruit, aardappelsalade, rijstsalade en koude sausjes