Header

Al deze buffetten worden vergezeld met: * versierde eitjes * groentensalades * fruit * aardappelsalade * gemengde rijst * koude sausjes *

 

Koud en warm buffet (vanaf 4 pers.)

Visbuffet :

Tomaat garnaal en opgevuld eitje/salade van scampi en rivierkreeftjes/ warm gerookte zalm/ duo van gerookte zalm en heilbot/ koude groentjes en koude sausjes

Warm buffet :

Schartongrolletjes met spaghettigroenten en pasta/ varkenshaasje met pepersaus en groentekrans/ parelhoenfilet met druivensaus en fruitgarnituur/ denne-appeltjes

Dessert :

Trio van dessert : chocolademousse/ crème brûlée/ tiramisu

43,00 € per persoon
 

Vleesbuffet

Beenham met asperges
Enameham met meloen
Ardeens gebraad
Gebakken kip
Breughel met groentjes
Kruidensalami
Eendepastei met sinaasappel

€ 15.00
 

Visbuffet

Verse zalm "Belle-Vue"
Tomaat garnaal en koningsgarnaal
Gerookte zalm, heilbot en forel
Salade van scampi en rivierkreeftjes
Schartongrolletje met zalm "chaud-froid"
Kreeftenpastei

€25,00
 

Klassiek buffet

Verse zalm "Belle-Vue"
Tomaat garnaal en koningsgarnaal
Gerookte zalm en heilbot
Kreeftenpastei

Hamrolletje met asperge
Enameham met meloen
Ardeens gebraad
Gebakken kip

€ 26.00
 

Prestige

Verse zalm "Belle-Vue"
Tomaat garnaal
Gerookte zalm, heilbot en forel
Salade van scampi en rivierkreeftjes
Aspic van paling in het groen
Spaanse Serranoham met meloen
Gebakken kip
Eendepastei met sinaasappel
Ardeens gebraad

€ 27.00
 

Lentebuffet

Tomaat garnaal
Warm gerookte zalm met dille
Slaatje van rivierkreeftjes en scampi
Trio van gerookte vissen (heilbot, zalm en forel)
Aspic van paling in't groen
Krabpastei
Schartongfilet "Chaud-froid" saus

Gerookte kippenwit
Beenham met asperges
Ardeens gebraad
Gerookte ham met meloen
Terrine van eend met sinaasappels

€ 34.00
 

Royal buffet

Warm gerookte zalm met dille
Gerookte heilbot en forel
Tomaat garnaal
Krabpastei
Aspic van paling in 't groen
Salade van scampi en rivierkreeftjes
Koningsgarnalen
Halve kreeft (+- 250gr.)

Seranoham met meloen
Beenham met asperges
Trio van gerookte kippenwit,eendeborst en halve kwartel
Ganzelever in portogelei

€ 48,00
 

Koud buffet "New style"

-Tomaatgarnaal met opgevuld ei
-Warm gerookte zalm
-Bonbon van gerookte zalm en kingkrab
-Gerookte rivierpaling met garnituur en waldorfsalade
-Carpaccio van Sint-Jacobsmossel met truffelolie en pesto
-Gemarineerde zalm gravlax
-Kreeft belle vue ( + €15,00)
-Carpaccio van tomaat, mozarella en basillicum
-Beenham met asperges
-Gerookte kwartel en eendeborst
-Terrine van fois gras met portogelei en uienconfituur
-Serranoham met meloen
-Breughel met groentjes
-Gerookte kipfilet
-Groentjes, aardappelen, rijstsalade en koude sausjes
vanaf 10 personen
€42,00/pp of met kreeft €57,00/pp